Специализирана полицейска операция е стартирала на територията на община Сунгурларе с цел превенция

...
Специализирана полицейска операция е стартирала на територията на община Сунгурларе с цел превенция
Коментари Харесай

След убитото дете и саморазправата с шофьора: Тече спецоперация в община Сунгурларе

Специализирана полицейска операция е стартирала на територията на община Сунгурларе с цел предварителна защита на престъпността в дребните обитаеми места, противопоставяне на битовите закононарушения и надзор върху водачите, както и навременно попречване на вероятно напрежение.

В акцията са включени екипи от секторите „ Специализирани полицейски сили “ и „ Специални тактически дейности “ към ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско ръководство. В общинския център и селата Лозарево, Везенково, Грозден и Славянци чиновниците извършват щателни инспекции, както на лица от престъпния контингент, по този начин и на уязвими места, извършват надзор и на пътното придвижване.

Засиленото полицейско наличие е подхванато още през вчерашния ден, когато в късния следобяд в село Прилеп, след зародил тежък пътен случай, се стигна до разпра с  лидера на товарния автомобил. И все още не престават процесуално-следствените дейности в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане. Те се управляват от шефа на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов и административния началник на Окръжна прокуратура – Бургас – Георги Чинев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР